6984655333,2375023233 ΝΙΚΗΤΗ, Χαλκιδικής
Στη Νικήτη Χαλκιδικής εδρεύει το γραφείο τελετών "ΑΓΑΠΗ".
Με σεβασμό και αξιοπρέπεια στις πιο δύσκολες στιγμές των ανθρώπων, εμείς αναλαμβάνουμε να σας βοηθήσουμε ώστε να αποχαιρετίσετε τον άνθρωπό σας με αξιοπρέπεια.
Η εμπειρία μας είναι δεδομένη όλα αυτά τα χρόνια, ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια είναι τα όπλα μας. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, προσαρμόζουμε τις τιμές ανάλογα με την οικονομική δυνατότητα της κάθε οικογένειας.
 
Είμαστε δίπλα σας 24 ώρες και με ένα τηλεφώνημά σας, ερχόμαστε στο σπίτι ή το νοσοκομείο.
 
 
Αναλαμβάνουμε:
την τέλεση κηδειών
την τέλεση μνημοσύνων
τα στεφάνια και τον στολισμό εκκλησιών
τις αποτεφρώσεις νεκρών
τις εκταφές νεκρών
τον επαναπατρισμό ή την μεταφορά του εκλιπόντος στην Ελλάδα και το εξωτερικό
 
Οι τιμές για την οργάνωση μίας τελετής κηδείας, προσδιορίζονται σύμφωνα με το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών & προϊόντων. Πχ. το είδος του φερέτρου, την ποικιλία και το μέγεθος του ανθοστολισμού κ.λ.π. Ένας ακόμη παράγοντας που διαμορφώνει το τελικό κόστος είναι το κοιμητήριο που θα γίνει η ταφή, καθώς τα δικαιώματα ταφής και λοιπές χρεώσεις ποικίλουν ανά νεκροταφείο και Δήμο.
 
Η τιμή για ένα μνημόσυνο εξαρτάται από τον αριθμό των καλεσμένων που υπολογίζετε να δώσουν το παρόν και τις συνοδευτικές υπηρεσίες (πχ. ανθοστολισμός εκκλησίας).

 

Ο σεβασμός
η αξιοπρέπεια
η ποιότητα των υπηρεσιών μας
οι τιμές που προσφέρουμε

φέρνουν το γραφείο μας στην πρώτη θέση προτίμησης
 
 
Είμαστε στη διάθεσή σας να σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε, με ένα απλό τηλεφώνημα, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση.​ Το γραφείο μας λειτουργεί 365 μέρες το χρόνο με άμεση εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο σε Ελλάδα και εξωτερικό, καλύπτοντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών.

Διαθέτουμε υποκαταστήματα στον Άγιο Νικόλαο και στην Ορμύλια Χαλκιδικής.
 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ
ΜΠΟΥΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ &  ΜΑΝΤΣΙΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
23750 23233 , 6984 655333