6984655333,2375023233 ΝΙΚΗΤΗ, Χαλκιδικής

Η απώλεια ενός αγαπημένου μας προσώπου, συγγενή ή φίλου, είναι μια πολύ συναισθηματικά φορτισμένη εμπειρία για τον καθένα μας. Ειδικά όταν πρέπει να αναλάβουν επιπλέον το φορτίο της οργάνωσης και τέλεσης όλων αυτών των διαδικασιών ώστε να τιμηθεί ο εκλιπόντας με τον σεβασμό και την αγάπη που του αξίζει.

Σε τέτοιες περιπτώσεις μπορείτε να απευθυνθείτε σ’ εμάς κι εμείς με την σειρά μας θα φροντίσουμε να σας ελαφρύνουμε στις δύσκολες στιγμές που περνάτε.

Αναλαμβάνουμε:
την τέλεση κηδειών
την τέλεση μνημοσύνων
τα στεφάνια και τον στολισμό εκκλησιών
την διεκπεραίωση για λογαριασμό σας όλων των διαδικασιών που είναι αναγκαίες για την πραγματοποίηση της τελετής
 
 
Οι τιμές για την οργάνωση μίας τελετής κηδείας, προσδιορίζονται σύμφωνα με το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών & προϊόντων. Πχ. το είδος του φερέτρου, την ποικιλία και το μέγεθος του ανθοστολισμού κ.λ.π.
Ένας ακόμη παράγοντας που διαμορφώνει το τελικό κόστος είναι το κοιμητήριο που θα γίνει η ταφή, καθώς τα δικαιώματα ταφής και λοιπές χρεώσεις ποικίλουν ανά νεκροταφείο και Δήμο.
 
Η τιμή για ένα μνημόσυνο εξαρτάται από τον αριθμό των καλεσμένων που υπολογίζετε να δώσουν το παρόν και τις συνοδευτικές υπηρεσίες (πχ. ανθοστολισμός εκκλησίας).

 

Μπορούμε να οργανώσουμε και να τελέσουμε τα αντίστοιχα μνημόσυνα για την ευρύτερη περιοχή της ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, συνεργαζόμενοι μόνο με τους καλύτερους επαγγελματίες στο κόλλυβο και τον ανθοστολισμό, παρέχοντας σας έτσι μία πολύ προσεγμένη και άψογη τελετή.

 

Ο σεβασμός
η αξιοπρέπεια
η ποιότητα των υπηρεσιών μας
οι τιμές που προσφέρουμε

φέρνουν το γραφείο μας στην πρώτη θέση προτίμησης
 
 
 
Είμαστε στη διάθεσή σας να σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε, με ένα απλό τηλεφώνημα, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση.​
Το γραφείο μας λειτουργεί 365 μέρες το χρόνο με άμεση εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο σε Ελλάδα και εξωτερικό, καλύπτοντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών.

Διαθέτουμε υποκαταστήματα στον Άγιο Νικόλαο και στην Ορμύλια Χαλκιδικής.  

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ
ΜΠΟΥΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ &  ΜΑΝΤΣΙΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
23750 23233 , 6984 655333